Asset Manager / Portfolio Manager

Ben jij de Asset manager / Portfolio manager die wij zoeken?
Wil jij de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van een beleggingsportefeuille bij een startup verzekeraar met groeiambitie? Bij Lifetri in Hilversum krijg je de kans om jezelf te ontplooien door assetmanagement verder vorm te geven.

Hier ga je werken
Wij zijn Lifetri, een jonge startup opgericht door het Amerikaanse TPG Sixth Street Partners. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we maar één doel: groeien!

Wij zijn een snelgroeiende verzekeraar met grote ambities in de markt van levensverzekeringen. Afgelopen jaar hebben we met de overname van uitvaartverzekeraar Nuvema een mooie eerste stap gezet in onze groeiambitie. Wat ons kenmerkt? We zijn ambitieus! We willen het beste serviceboek van Nederland zijn. En we hebben alweer de volgende stappen gezet in onze groei. Eind dit jaar verwachten we verder uit te gaan breiden.

Hoe draag je bij aan onze ambitie?
Als Asset manager / Portfolio manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de beleggingsportefeuille van Lifetri.

Je volgt de gekozen beleggingsstrategie en zorgt voor een optimale balans tussen de kosten, risico’s en prestaties van het asset. Na de overname van Nuvema en de verwachte uitbreiding eind dit jaar, zijn we hard aan de slag om processen en systemen te integreren. Ook zorgen onze groeiplannen en veranderende wet- en regelgeving voor veel uitdaging onder andere voor de afdeling Risk. In deze rol maak je een inschatting van verschillende risico’s op financieel vlak en onder houd je zakelijke relaties met externe stakeholders, zoals banken en beleggingsinstellingen etc. Je controleert en beoordeelt externe Assetmanagers op onderdelen van de beleggingsportefeuille. Je werkt binnen de richtlijnen van Risk Appetite Statements, Capital Policy, Investment Policy, ORSA, ALM, SAA, het investeringsplan en de rapportagecyclus. Hier lever je zelf ook een belangrijke bijdrage aan.

Wij willen jou want
Jij hebt een track record op het gebied van asset management en portefeuillebeheer. Je hebt een passie voor het analyseren van technisch financiële informatie, je bent proactief, resultaatgericht én kritisch. Met jouw uitstekende communicatievaardigheden, organisatiesensitiviteit en beinvloedingskills weet je goede relaties op te bouwen met collega’s en belangrijke stakeholders. Daarnaast ben je een leuke collega ;-) en herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • Een relevante afgeronde opleiding op WO niveau, bijv. Bedrijfseconomie, Economie of Econometrie
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in een (internationale) financiële omgeving als Asset manager en/of Portfolio manager
  • Aanvullende relevante opleidingen zoals CFA, FRM etc.
  • Een DSI registratie (is een pré) of bereidheid om binnen afzienbare tijd te behalen
  • Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
* Een uitgebreide screening is onderdeel van de procedure bij indiensttreding.

Dit hebben we jou te bieden
  • Een marktconform salaris basis van 38 uur per week, afhankelijk van relevante ervaring
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, reiskosten/OV-vergoeding en collectieve pensioenregeling
  • De mogelijkheid om flexibel te werken, een persoonlijk ontwikkelbudget en breed trainingsaanbod om je verder te ontwikkelen
  • Een goed bereikbare werklocatie in Hilversum Arenapark. Begin volgend jaar verhuizen we naar een locatie in Utrecht

Hebben we je interesse gewekt en lijkt het je leuk om je kennis en ervaring in te zetten om Lifetri te helpen groeien?

Stuur je CV en korte motivatie via de "Solliciteer" button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je meer weten? Neem telefonisch of via Whatsapp contact met Sandra Charan, recruiter a.i. via 06-40107924.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een parttime functie.

Gepubliceerd
02-09-2019
Standplaats
Hilversum
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
marktconform
Trefwoorden
.
Branche
Bank & Verzekeringswezen
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
.